Ontvangstkaarten FM zenders

Frequentie planning, zerobase, ontvangstproblemen, gevoeligheid van tuners, de beste antenne opstelling. Verder DX condities. Met een DAB+ ontvanger kun je soms met bepaalde weersomstandigheden ook buitenlandse zenders ontvangen.
adminDAB
Berichten: 19
Lid geworden op: wo dec 18, 2013 5:22 pm

Ontvangstkaarten FM zenders

Bericht door adminDAB » vr dec 20, 2013 10:55 am

http://radio-tv-nederland.nl/zerobase/zerobase.html

Deze ontvangstkaarten kunt u vinden op bovenstaande website. De betekenis van de FM zenders zijn: Groen, ontvangst voldoet aan de eisen van TNO. Dan nog de varianten paars dat overgaat in lichtpaars. Dit betekent dat de ontvangst niet voldoet aan de zerobase normen. Wit houdt in dat er géén of marginale ontvangst mogelijk is. Dit zijn theoretische berekeningen van computers en zijn ter indicatie.

Er zijn echter nog meer ontvangstkaarten in de omloop. Echter het AT beweerd van niet. Ik heb destijds met het hoofd van Radio 4 gesproken. Hij gaf aan dat er wel degelijk meerdere ontvangstkaarten bestaan. Getracht met een WOB verzoek boven tafel te krijgen. Ik heb recentere ontvangstkaarten gekregen van het AT maar deze zijn helaas slecht ingescand. Zij zouden de ontvangstkaarten niet digitaal in de computer hebben staan?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast